Om ReadyBox

ReadyBox har et klart mål: At sørge for, at alle føler sig sikre.

Derfor har vi gjort det nemt og enkelt, at kunne få et nødberedskab i hjemmet. ReadyBox er en alt-i-et-løsning der indeholder alt, hvad du og din familie skal bruge for at være godt forberedt, hvis der sker noget uforudset. Det kan f.eks. være oversvømmelse, strømnedbrud eller værre tilfælde. Med ReadyBox er I parate til at kunne klare jer selv i flere dage, mens de professionelle myndigheder hjælper dem, der har mest brug for det.

Vi har udviklet ReadyBox sammen med erfarne og certificerede partnere, der bl.a har produceret til førstehjælpskasser siden 1979. Så kan du regne med, at ReadyBox er en solid og pålidelig backup i nødstilfælde.
 

ReadyBox ApS

CVR-nummer 44588242
Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby
Mail: info@readybox. dk
Telefon: +45 26 15 00 21

 

 

 

Vores samarbejdspartnere

 

Vi har nøje udvalgte professionelle og erfarne samarbejdspartnere, som vi har udviklet, eller udvikler, ReadyBox sammen med:

 
 Produktion siden 1979

RFX+CARE har omfattende erfaring med løbende udvikling af et bredt udvalg af medicinske, kosmetiske, PPE- og sundhedsprodukter i forskellige materialer, innovative designs og emballageløsninger.

 

Regulatorisk overholdelse

At opretholde høje kvalitetsstandarder og juridisk overholdelse kræver tilpasning til ændringer i reguleringer på verdensplan og at holde alle vores ISO- og EC-certificeringer opdaterede. Deres medicinske produkter opfylder de strenge krav, der er indført af Medical Device Regulation (MDR), og de er registreret hos FDA i flere lande.

 

Etisk forpligtelse

RFX+CARE er forpligtet til at overholde Amfori (BSCI), FTA og FN Global Compact. Deres fabrik er certificeret af Amfori (BSCI), SEDEX og BRC Global Standards. De tager virksomhedsborgerskab alvorligt og overholder nationale og internationale love, lokale politikker og specifikationer.

Se mere på www.rfxcare.com

 

 


Nordic Defence Analysis er et consultancy som leverer uafhængig "military expert advise and tailored independant analysis and commentry to media and others on request."

Se mere på www.nordicdefenceanalysis.com

 


 

ReadyWise er en betroet partner inden for mad-beredskab

Uanset om det er en naturkatastrofe, strømafbrydelse, civile uroligheder eller uventet krise, kan pålidelig adgang til nærende og lækker mad gøre hele forskellen. Med en holdbarhed på 25 år kan du have ro i sindet og vide, at du vil have mad til rådighed, når du har mest brug for det.

 

Kvalitet, Ernæring og Smag

 

ReadyWise tilbyder høj kvalitet, ernæringsmæssigt afbalancerede måltidsmuligheder, der er udviklet til at give essentiel næring under nødsituationer. Vores måltider er omhyggeligt udformet for at sikre lang holdbarhed og bevare deres ernæringsmæssige værdi. ReadyWise måltider udgør en pålidelig energikilde, idet mange af vores produkter leverer over 1. 800 kalorier og over 40 g protein om dagen.

Se mere på www.readywise.co.uk

 

 

Outmeals producerer frysetørret, langtidsholdbar nødmad til det professionelle beredskab, herunder blandt andre det danske, svenske og amerikanske forsvar. Maden har 25 års holdbarhed og leveres i robuste metaldåser.

Se mere på www.outmeals.com

 

Ældre Sagen repræsenterer godt 700.000 husstande i Danmark, og er en væsentlig samarbejdspartner for ReadyBox i vores arbejde mod, at gøre det civile Danmark så robust som muligt i tilfælde af en krisesituation. Vi tilbyder Ældre Sagens over 900.000 medlemmer en nem og tryg måde til at etablere et hjemmeberedskab der indeholder de ting, som eksperterne anbefaler.

Læs mere om Ældre Sagen på www.aeldresagen.dk

 

 

 

Med over 1 mio. medlemmer i Fagbevægelsens Hovedorganisations fordelsprogram er PlusKort en vigtig samarbejdspartner for ReadyBox i vores arbejde mod, at gøre det civile Danmark mere robust i tilfælde af en krisesituation. PlusKorts medlemmer får en nem og tryg måde til at etablere et hjemmeberedskab der indeholder de ting, som eksperterne anbefaler.

Læs mere om PlusKort på www.pluskort.dk

 

 

Samarbejdet mellem ReadyBox og Dansk Camping Union (DCU) bringer en unik mulighed for at øge sikkerheden blandt DCU's 50.000 medlemmer. Ved at tilbyde specialrabatter på ReadyBox's nødberedskabskasser sikrer vi, at campingentusiaster er godt forberedt på nødsituationer, uanset hvor de befinder sig. Denne alliance fremmer ikke kun personlig sikkerhed, men også fællesskabsånd ved at styrke beredskabet i hele campingmiljøet.

Læs mere om DCU på www.dcu.dk