Gode råd om nødberedskab og prepping

Beredskabstips om nødvendigt udstyr til hjemmet i nødsituationer eller ved krig nær Danmark.

Hvordan bør man agere, hvis en krise indtræffer? Tænk, hvis elektriciteten forsvinder, og hverken tv, kommunikation eller radiatoren virker. Hvordan håndterer man situationer, hvor hverdagens bekvemmeligheder som gulvvarme, køleskab og ovn ophører med at fungere? Hvordan forbereder man sig på naturkatastrofer, krig, pandemier eller større angreb på infrastrukturen?

At have en beredskabsløsning i hjemmet er sund fornuft. Som en forsikring der giver tryghed i tilfældet at, at uheldet er ude. Og som samlet set, får det danske samfund til at stå stærkere og mere robust, hvis trusler ude fra en dag skulle blive til virkelighed. Det er det der også kaldes "prepping".

 

Download vores folder med råd og vejledning gratis her

 

 

Guide til beredskab i kritiske situationer:

  • Langtidsholdbar mad: Sørg for at have et lager af madvarer, der holder længe. ReadyBox tilbyder forskellige variationer af frysetørret mad med op til 25 års holdbarhed.

  • Drikkevand: Vand er afgørende. En person kan overleve uden mad længere end uden vand. Opbevar rigelige mængder af drikkevand til brug i nødsituationer.

  • Alternativ opvarmning: I tilfælde af strømafbrydelse om vinteren, anvend tæpper til at isolere vinduer og dæk gulve for at bevare varmen. Dette hjælper med at holde kulden ude.

  • Selvstændig strømforsyning: Investér i selvstændige energiløsninger som generatorer, batterier, og powerbanks. Overvej alternativer som sol- og vindenergi samt brændstofdrevne muligheder.

  • Nødtoilet: Hvis standardtoilettet ikke er tilgængeligt, brug kraftige skraldeposer i toiletkummen og rengør hænderne med sprit for at opretholde hygiejnen.

  • Opdateringer fra myndighederne: Hold dig informeret gennem pålidelige kilder som tv og radio, særligt hvis der er strømafbrydelse. Hav strømkilder parat til dine kommunikationsapparater.

  • Hygiejne: Under en krise kan adgangen til sundhedsvæsenet være begrænset. Vær ekstra opmærksom på personlig hygiejne for at forebygge sygdomme.

  • Grundlæggende førstehjælp: Kend til grundlæggende førstehjælpsfærdigheder og sørg for at have et ekstra lager af vigtig medicin efter aftale med din læge.

  • Kontanter: Hav kontanter til rådighed i tilfælde af nedbrud i det elektroniske betalingssystem. Det sikrer, at du kan handle, selv når digitale betalingsmidler fejler.
  • Pas på falske nyheder: Vær kritisk over for de oplysninger, du modtager. Stol kun på information fra troværdige kilder for at undgå panik og misinformation.

 

ReadyBox' løsninger er designet til at dække disse nødvendigheder, så du kan føle dig tryg og forberedt, uanset hvad fremtiden bringer. Se kasserne her: readybox.dk/produkter

 

Om opbevaring af drikkevand:

Når du prepper er drikkevand afgørende for din overlevelse i nødsituationer. Med de rette forholdsregler kan du opbevare vand sikkert i årevis. Sørg for, at dit vand er fri for bakterier fra starten og opbevar det i en beholder, der ikke frigiver skadelige stoffer. En konstant, moderat temperatur bidrager til at bevare vandets kvalitet, selvom smagen kan ændre sig over tid – dette påvirker dog ikke vandets sikkerhed.

Både flaskevand og filtreret regnvand er fremragende kilder til rent vand. For en nem og praktisk metode anbefaler vi at fylde robuste dunke med postevand og placere dem på et mørkt, køligt sted. For at sikre friskheden, skift vandet hver sjette måned.

I tilfælde af usikkerhed omkring vandkilden, er vandrensningstabletter en effektiv løsning for at neutralisere potentielle trusler. Alternativt tilbyder ReadyBox avancerede vandrensningsfiltre, der effektivt fjerner bakterier og parasitter, sikrende dig adgang til rent drikkevand når som helst.

Med ReadyBox er du altid et skridt foran, sikret rent og sikkert drikkevand til dig og din familie, uanset situationen.