Danmarks førende kriseekspert, Rasmus Dahlberg

Tid til handling

I en nylig artikel fra B.T. rejser Danmarks førende kriseekspert, Rasmus Dahlberg, en vigtig pointe om behovet for bedre kriseforberedelse i Danmark.

 

Dahlberg, som leder Center for Samfundssikkerhed i Forsvarsakademiet, påpeger, at vi som samfund har ladet os henfalde til en falsk tryghed, mens truslerne mod vores sikkerhed vokser.

 

Han kritiserer manglen på politisk handling og tydelig ansvarsplacering, især i forhold til hybridtrusler. På trods af regeringens planer om at oprette et ministerium for national sikkerhed, er der endnu ikke taget konkrete skridt. Dahlberg foreslår alternative løsninger som et Sikkerhedsråd, der kan sikre handling i stedet for snak.

 

Hos ReadyBox genkender vi behovet for, at danske husstande er bedre forberedt på krisesituationer. Vi arbejder for at sikre, at alle har adgang til de nødvendige ressourcer og viden, der kan beskytte dem i en nødsituation. Med vores komplette nødberedskabskasser kan du tage de første skridt mod en mere sikker fremtid for dig og din familie.

 

Du kan læse artiklen i BT fra d. 12. juni 2024 her.


Tilbage til blog