Peter Falktoft podcast peter prepper

Peter prepper podcast

Peter Falktoft er lige nu aktuel med podcasten "Peter prepper", produceret af DR.

 

Podcasten udforsker forskellige aspekter af forberedelse, lige fra pandemier til ekstreme vejrforhold og sikkerhedstrusler såsom GPS-jamming, der bliver stadig mere relevant i vores moderne samfund.

 

DR skriver selv:

 

Peter Falktoft undersøger, hvordan vi som befolkning kan forberede os bedst muligt på krig og katastrofer. Men hvilke udfordringer bør du forberede dig på? Hvilket gear er det bedste at investere i? Hvad for noget mad og medicin har du brug for, hvis ulykken rammer? Og hvordan prepper man egentlig til et cyberangreb?

 

Peter Falktofts interesse for prepping blev særligt vakt efter en tankevækkende samtale med en ekspert fra Københavns Universitet om GPS-jamming. Diskussioner som denne giver ofte et dybere indblik i truslen og understreger behovet for, at være forberedt på uforudsigelige begivenheder, der kan påvirke vores dagligdag.

 

Når vi ser vores nabolande, og endda organisationer som NATO, opfordre til øget beredskab og forberedelse, bliver det klart, at prepping ikke længere er forbeholdt enkelte grupper, men er blevet anerkendt som en vigtig del af moderne sikkerhedspraksis.

 

I første afsnit snakker Peter Falktoft med Rasmus Dahlberg som guider os gennem the basics. Dahlberg skelner mellem prepping, som en ofte egoistisk måde at gå til kriseforberelse på, og hjemmeberedskab som en mere solidarisk måde med samfundssind.

 

Podcasten "Peter Prepper" spiller en central rolle i at uddanne og informere lytterne om nødvendigheden af at være forberedt på det uventede.

 

Du kan lytte til Podcasten her.

Tilbage til blog