Forsvarsminister Troels Lund Poulsen hæver trusselsniveauet for destruktive cyberangreb mod Danmark fra LAV til MIDDEL

Forbered dig på cyberangreb hjemmefra

Danmarks forsvarsminister har annonceret en ny indsats mod de stigende trusler fra destruktive cyberangreb, hvilket understreger vigtigheden af beredskab i eget hjem. Snart vil borgere modtage detaljerede anvisninger om, hvordan man forbereder sit hjem til at stå imod sådanne trusler. Denne meddelelse er en del af en bredere strategi for at øge den nationale robusthed gennem personligt hjemmeberedskab, hvor alle har en rolle at spille for at sikre fælles sikkerhed og robusthed.

 

Dette tiltag afspejler den voksende betydning af cybersikkerhed i samfundet grundet en øget trussel udefra. Mens regeringen arbejder på at styrke landets centrale forsvarsmekanismer, er det afgørende, at enkeltpersoner og husholdninger også tager de nødvendige forholdsregler for at sikre sig selv.

 

Ved at forberede sig hjemmefra kan danskerne spille en aktiv rolle i at beskytte vores fælles infrastruktur og modstandsdygtighed. Denne indsats styrker forbindelsen mellem statens sikkerhedsbestræbelser og borgernes deltagelse, hvilket er afgørende for at opbygge en robust og modstandsdygtig forsvarsstrategi på tværs af samfundet.

 

 

 

Læs mere her.

Tilbage til blog