ReadyBox ved hoveddør

Er prepping en holdsport?

I en tid, hvor ekstreme vejrfænomener, kriser og uforudsigelige hændelser bliver mere hyppige, ser vi en stigende interesse for “prepping" – at være forberedt på nødsituationer. I en artikel fra Djøf stilles der skarpt på, hvordan “prepping" ikke kun er noget, man bør gøre som individ, men også som en kollektiv indsats, der involverer hele samfundet.

Artiklen "Prepping er en holdsport" fremhæver vigtigheden af samarbejde, planlægning og forberedelse, både på arbejdspladsen og i hjemmet. Den understreger, at det ikke kun er myndighedernes ansvar at tage vare på os, men at vi alle må tage del i opgaven med at sikre vores egen sikkerhed.

 

Hos ReadyBox er vi helt enige. Og vores holdning er, at prepping ikke skal være besværligt og tage for lang tid - fordi så kommer vi som samfund aldrig i mål.

Vores beredskabsløsninger gør det let og overskueligt for den enkelte husstand at tage ansvar og være forberedt på nødsituationer. Ligesom artiklen påpeger, så er “prepping" en holdsport – og med ReadyBox bliver det nemmere at blive en del af holdet og tage det nødvendige ansvar, både som individ og som samfund.

Læs artiklen fra Djøf her.

Tilbage til blog