'Lidt ekstra mad' kan gøres på mange måder

'Lidt ekstra mad' kan gøres på mange måder

Forsvarsministeren har selv lidt ekstra mad i skabet derhjemme. Og ekstra mad som skal bruges i tilfælde af en krise, skal helst ikke være overskredet sidste anvendelsesdato, hvis situationen pludselig opstår.

Selv om tun, pasta, ris o.lign. kan holde i lang tid, har det stadig en begrænset udløbsdato. Og tanken om at skulle leve med så basale produkter morgen, middag og aften i flere dage, virker ærligt talt lidt kedelige.

Indrømmet - det dækker behovet, og sammen med rigeligt med vand, vil det få dig igennem flere dage, hvor du ikke kan komme ud og handle. Men når der nu er et alternativ, hvorfor så ikke udforske det.

Hos ReadyBox har vi to forskellige leverandører af såkaldt nødmad; frysetørrede færdigretter med 25 års holdbarhed. Og med en lang række smagsvarianter. Alt fra Pasta i tomatsauce, Kylling karry m/ ris, Potato Pot Pie, Pasta Alfredo og mange andre. Der er sågar morgenmadsvarianter med Granola Crunch og Chocolate Müsli mv. til dagens første timer.

Se alle vores madprodukter fra ReadyWise og Outmeals på https://readybox.dk/pages/produkter

 

Kilde til artikel: https://www.dr.dk/nyheder/politik/stadig-ingen-dansk-beredskabsplan-men-forsvarsministeren-har-selv-lidt-ekstra-mad

Tilbage til blog