Gode råd om mad i en nødsituation

Gode råd om mad i en nødsituation

Når det kommer til mad og prepping, er det vigtigt at fokusere på holdbarhed, ernæring og alsidighed. Her er nogle gode råd:

1. Fyld op med ikke-fordærvelige fødevarer: Fokuser på ting som ris, pasta, konservesdåser, tørrede bønner og nødder, eller frysetørret mad som har lang holdbarhed.
2. Fryseren er din ven: Opbevar frosne grøntsager, frugt, kød og fisk for at forlænge deres holdbarhed.
3. Tænk på ernæring: Sørg for at inkludere fødevarer med lang holdbarhed, der er rige på næringsstoffer, som f.eks. tørrede frugter, nødder, fuldkornsprodukter og konserves af fisk.
4. Rotér din forsyning: Brug først de ældre varer for at undgå spild, og sørg for at opdatere din forsyning regelmæssigt.
5. Kend dine opskrifter: Lær at tilberede måltider fra de ingredienser, du har på hånden. Et godt repertoire af opskrifter baseret på grundlæggende ingredienser er uvurderlig under prepping.
6. Opbevar vand: Udover mad er det vigtigt at have en forsyning af rent drikkevand tilgængelig under enhver prepping-situation. Læs mere om opbevaring af vand her
7. Hav praktiske redskaber: Opbevar en pakke med ting som dåseåbnere, tørre viskestykker og genanvendelige tallerkener og bestik.
8. Hold det enkelt: Sørg for at din prepping-plan er realistisk og overkommelig, og undgå at blive overvældet af for mange detaljer.

Tilbage til blog