Ekspertanmelder en ReadyBox

Ekspertanmelder en ReadyBox

Ifølge DM Akademikerbladet er tidligere orlogskaptajn, og i dag ejer af Nordic Defence Analysis, Jens Wenzel Kristoffersen, blandt de 50 mest citerede i medierne, når det handler om danskernes sikkerhed. Jens har ved en tidligere lejlighed for Berlingske gennemgået, hvordan han har indrettet sit eget nødberedskab i hjemmet.

 

Vi spurgte Jens om han ville lave en kritisk gennemgang af en ReadyBox og kommentere på, om den levede op til hans krav til et hjemmeberedskab.

Her er Jens tilbagemelding:

 

"Har nu brugt lidt af Påskeferien til at kigge den fine ReadyBox igennem.

 

Først all de positive ting
Selve Boxen er super smart og handy, robust og nem at håndtere, stuver let og man er ikke i tvivl om, at her er en beredskabsbox. Super godt valg. Godt farvevalg med sort og orange som springer i øjnene.

 

Nødradioen
Igen et godt valg har alle de funktioner der skal bruges, fanger signalet let, nem at oplade og så det lille plus med iPhone stikkene - godt tænkt. Ved tilkobling til PC kan man se den lader med det samme+. Satte den til at lade i solen og det virker bare. Lyden fin og klar, let at instille. Godt valg.

 

Første/Nødhjælpsbaggen
Igen her er der tale om et kvalitetsprodukt med alle de gode ting man evt. kunne få brug for. Tilpasset at man også måske skal opholde sig i naturen, uden de sædvanlige bekvemligheder med vand og andet til at rense sår osv., herunder xtra varmetæpper mm. Igen godt valg.

 

Powerbanken
Nem at oplade via PC eller stik, med klart opladningsdispaly som bare fungerer nemt og intuitivt. Ligeledes stor effekt, som man vil have god brug for.

LED lampen også nem og intuitiv at anvende og giver et godt lys. Også god kvalitet. Xtra plus at I også har inkluderet batterierne.

 

Den portable gasheater
Igen et godt valg. Rigtigt godt. Særlig synes jeg at det er en fordel at man kan koble større gasflasker på såfremt man skal anvende denne igennem længere tid eller løber tør i de små flasker, som I også har forsynet kassen rigeligt med. Konstruktion er smart og vidner igen om at I ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Kan fungere som både varmeapparat og gasblus. Den tænder umiddelbart, og den vil være særligt anvendeligt hvis man f.eks. også havde et Trangia køkkensæt med, som er nemt og hurtigt at varme vand og mad i. Ellers vil en tyndbundet gryde fra hjemmet kunne gøre det samme eller en lille stegpande.

 

Kniven som medfølger er igen et godt valg og faktisk bedre en min egen Leatherman. Her er virkelig et handytool, som jeg synes også er et godt rent kvalitetsmæssigt.

 

Vandsættet er uundværligt og igen har I tænkt jer om ved at have de rigtige ting med inkl. varmetæpper, med mereTing der kunne være bedre
Powerbanken kunne godt være kommet med en solcelleoplader inbygget eller som foldud. Men igen, alting har en pris og det er stadigvæk et godt produkt.

 

I produktinformationen i kassen når du åbner den i venstre side står der at man kan selv købe mad på hjemmesiden. Maden bør komme som 3, 7, 14 dage eller længere pakker. Med valgmulighed for vegi, kød eller en blanding. Sammensæt selv din pakke.

 

Ellers rigtige gode tips under Vigtigt. Man kunne tilføje kontanter. Dokumentposen er jo fin, men er den nødvendig?Summa summarum
Et rigtigt godt startsæt, som de fleste vil være glade ved."Tak, Jens. Vi bliver ved med at arbejde på, at gøre indholdet af vores ReadyBox så relevant og godt som muligt, så vi er så mange som muligt, der kan føle os trygge i tilfælde af at en akut krisesituation skulle opstå.

 

Hilsen,
ReadyBox teamet

Tilbage til blog